Saltar apartados

Departament de Màrqueting

El Departament de Màrqueting de la Universitat d'Alacant organitza i desenvolupa l'activitat docent i investigadora en l'Àrea de coneixement de Comercialització i Recerca de Mercats.

El professorat del departament imparteix docència especialitzada sobre la gestió de Màrqueting i Direcció comercial de l'empresa en diferents Graus, com el d'Administració i direcció d'empreses , Economia , Turisme , Publicitat i Relacions Públiques , així com en el Programa d'Estudis simultanis de Dret-Administració i direcció d'empreses , i de Turisme-Administració i direcció d'empreses .

El departament també promou una recerca amb uns elevats nivells de qualitat, que queda plasmada en les publicacions del seu professorat en diferents revistes d'impacte, entre les quals destaquen Strategic Management Journal , International Journal of Research in Marketing i Journal of the Academy of Marketing Science .

Aquesta pàgina web aprofundeix en aquesta informació que pot ser útil per a conèixer-nos millor.

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

11/05/2017
Programa d'Estudis Propis del Departament de Màrqueting de la Universitat d'Alacant

Si vols ampliar els teus coneixements en l'àrea de màrqueting tenim el que estàs cercant. Obrirem en Juny el termini de preinscripció fins al 30 de setembre per a tots els nostres cursos de Màrqueting: Màster en Màrqueting; Expert en Xarxes Socials, Estratègia i Comunicació Digital; Expert en Màrqueting Digital i E-Commerce; Expert en Direcció comercial i Vendes; Expert en Màrqueting de la Moda.

Departament de Màrqueting


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464