Departament de Màrqueting

El Departament de Màrqueting de la Universitat d'Alacant organitza i desenvolupa l'activitat docent i investigadora en l'Àrea de coneixement de Comercialització i Recerca de Mercats.

El professorat del Departament imparteix docència especialitzada sobre la gestió de màrqueting i direcció comercial de l'empresa en diferents graus, com el de Màrqueting Administració i Direcció d'Empreses, EconomiaTurisme, Publicitat i Relacions Públiques, així com en el Programa d'Estudis simultanis de Dret-Administració i Direcció d'Empreses, de Turisme-Administració i Direcció d'Empreses, i doble grau en Enginyeria Informàtica i Administració i Direcció d'Empreses.

El departament també promou una recerca amb uns elevats nivells de qualitat, que queda plasmada en les publicacions del seu professorat en diferents revistes d'impacte, entre les quals destaquen: Strategic Management JournalInternational Journal of Research in Marketing, Journal of the Academy of Marketing Science,  Tourist Management, Journal of Business ResearchOmega, etc.

Aquesta pàgina web aprofundeix en aquesta informació que pot ser útil per a conèixer-nos millor.

 

¿Estudies o treballes en la UA?

Acosta't a Bernácer i gaudeix de la serra d'Aitana.
Podràs participar en el sorteig d'una escapada a la serra d'Aitana on gaudir d'aquest paratge alacantí i conèixer una mica més al nostre il·lustre economista.

10/09/2021
circulo-mano