Saltar apartados

Departament de Màrqueting

El Departament de Màrqueting de la Universitat d'Alacant organitza i desenvolupa l'activitat docent i investigadora en l'Àrea de coneixement de Comercialització i Recerca de Mercats.

El professorat del Departament imparteix docència especialitzada sobre la gestió de màrqueting i direcció comercial de l'empresa en diferents graus, com el d'Administració i direcció d'empreses , Economia , Turisme , Publicitat i Relacions Públiques , així com en el Programa d'Estudis simultanis de Dret-Administració i direcció d'empreses , de Turisme-Administració i direcció d'empreses , i doble grau en enginyeria informàtica i administració i direcció d'empreses.

El departament també promou una recerca amb uns elevats nivells de qualitat, que queda plasmada en les publicacions del seu professorat en diferents revistes d'impacte, entre les quals destaquen Strategic Management Journal , International Journal of Research in Marketing i Journal of the Academy of Marketing Science .

Aquesta pàgina web aprofundeix en aquesta informació que pot ser útil per a conèixer-nos millor.

 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

Departament de Màrqueting


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464