Saltar apartados

Informació Docent

El Departament de Màrqueting imparteix docència actualment en quatre titulacions de Grau ( Administració i direcció d'empreses , Economia , Turisme , Publicitat i Relacions Públiques ). Així mateix, la seua oferta educativa s'inclou en els Programes d'Estudis simultanis de Dret-ADE i de Turisme-ADE .

En el postgrau, la labor docent del seu professorat s'estén a diversos Màster Universitaris oficials ( MBA ; Màster en Direcció i Planificació del Turisme ; Màster en Desenvolupament Local i Innovació Territorial ), així com a diversos Títols Propis de la Universitat d'Alacant ( Expert en Xarxes Socials, Estratègia i Comunicació Digital; Expert en Direcció de Vendes, Expert en Màrqueting de la moda i Master en Màrqueting ), entre uns altres.

El principal canal de comunicació i interacció amb els alumnes (anuncis, materials, guia docent, qualificacions, etc.) és el Campus Virtual .

Departament de Màrqueting


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464