Treball en el departament Departament de Màrqueting

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Departaments
Logo Departament de Màrqueting   Departament de Màrqueting
Departament de Màrqueting

Treball en el departament

El Departament de Màrqueting de la Universitat d'Alacant convida possibles candidats i candidates a efectuar una sol·licitud per a llocs de treball relacionats amb la docència i investigació en l'Àrea de Comercialització i Investigació de Mercats. El procés de selecció pretén cobrir dos perfils segons la formació del candidat o de la candidata:

A) Beques d'Investigació

Per a optar a beques d'investigació el candidat o la candidata deu estar en possessió del títol de llicenciatura en àrees d'empresa o Economia i ha de matricular-se (i superar) un Màster Oficial, en les mateixes àrees, durant el període de la beca.

B) Professor/a Ajudant

Per a optar a places de professorat Ajudant el candidat o la candidata ha de tenir la llicenciatura en àrees afins i estar cursant (o estar en possessió) del Títol de Màster Oficial en àrees afins (antics cursos de doctorat i DEA).

 

Els candidats interessats i candidates interessades en qualsevol dels dos perfils han d'enviar la següent informació per correu electrònic a dmk@ua.es posant al títol [JOBMARKET]:

1) Carta de presentació i motivació per al perfil.

2) Curriculum Vitae.

3) Expedient acadèmic de la llicenciatura cursada.

4) Acreditació de nivell d'anglès (optatiu)